Questions
ayuda
option
My Daypo

ERASED TEST, YOU MAY BE INTERESTED ONPCs

COMMENTS STATISTICS RECORDS
TAKE THE TEST
Title of test:
PCs

Description:
blah blah blah

Author:
A-DRY-ANA
(Other tests from this author)

Creation Date:
23/04/2011

Category:
Computers

Number of questions: 19
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Last comments
No comments about this test.
Content:
Co je hlavni cast zvukove karty? RC krystal D/A prevodnik (resp. A/D) elektret.
Na jake platforme bezi MAC OS? Windows Apple Linux.
Co znamena zkratka USB? Unitet States Bus (US Bus) Universal Serial Bus Universal Speed Bus.
Na jakem principu pracuje heat-pipe? Vyparovani a kondenzace tekutiny Na zadnem, med je sama o sobe dobry vodic tepla Trubicka je duta a teplo se prenasi vzduchem uvnitr.
co nejcasteji v PC spotrebuje nejvice W (v uvahu se berou vykonne PC, ne nejake kancelarske shity) procesor graficka karta pevne disky chlazeni.
Co je to technologie TEC? nova technologie zrychlujici pevne disky v RAIDu technologie chlazeni - dve desticky, jedna je tepla a druha je studena (tou studenou se chladi) automaticke podtaktovavani procesoru kvuli snizeni spotreby automaticka regulace otacek vetracku.
proc se mezi cip a chladic nanasi pasta funguje jako jakasi vypln - zamezuje nerovnostem a tudiz vzniku vzduchovych kapsli pasta pomaha chladit cip, ma totiz sama chladici schopnost pouziva se jako jakesi lepidlo, aby chladic lepe drzel - potrebne obvzlaste u ''vezovych'' PC, kde jsou chladice umistovany horizontalne.
co znamena u videa nebo her FPS? Fast Pausedable Section Frames Per Second Fucking Pissed Show.
Co znamena cislo DPI u mysi Rychlost mysi Cislo, podle ktereho se pozna typ mysi (opticka, laserova, ...) Rozeznavaci schopnost senzoru povrchu.
Jake video splnuje evropskou normu (krome Ruska a Francie)? NTSC + FullHD PAL + FullHD SECAM + FullHD pouze PAL pouze SECAM pouze NTSC.
S jakymi pomery stran se setkavame u monitoru? 4:3, 5:4; 16:9, 16:10 2:1, 4:3, 16:19 16:8, 5:4 4:3, 16:9.
Co znamena zkratka CPU? Clock Processing Unit Central Processing Unit Central Processor Unit Cock Producting Unit.
Jak se lisi procesory AMD Athlon a AMD Phenom? Phenomy maji vice jader nez Athloni Phenomy maji vyssi takty nez Athloni Phenomy maji L3 cache, zatimco Athloni ne Athloni jsou uzamcene Phenomy.
Co je nejpouzivanejsi chladici medium? dusik vzduch voda.
Co znamena ''taktovani monitoru''? Prekroceni nativniho rozliseni monitoru Zvysit jas vice, nez doporucuje vyrobce Zvysit kontrast vice, nez doporucuje vyrobce Nic takoveho jako taktovani monitoru neexistuje.
Jaky princip komprese zvuku vyuziva .mp3? Orezani neslysitelnych vysek Orezani neslysitelnych hloubek Orezani neslysitelnych vysek i hloubek Orezani neslysitelnych vysek a hloubek a vymazani jednoho kmitoctu, pokud se zde objevuje jiny, velice podobny Vymazani cca 25% kmitoctu (bez ohledu na slysitelnost).
Kde by jste v ATX vezovych skrinich hledali PSU? vzadu nahore, popr. vzadu dole PSU = bocnice, takze zboku nic jako PSU neexistuje na celnim panelu.
jake vykony maji radove PC zdroje? jednotky az desitky W jednotky kW stovky W az nekolik MW.
Kolik monitoru lze pripojit na jedu grafickou kartu? podle typu karty, vsechny novejsi karty vsak umi nejmena dva pouze jeden, pokud chci vic monitoru musim pouzit vice grafickych karet v SLI nebo Crossfire kolik chci, a pokud karta nema jiz dostatek vystupu, jednoduse si koupim rozdvojku.
Report abuse Consent Terms of use