Questions
ayuda
option
My Daypo

ERASED TEST, YOU MAY BE INTERESTED ONfrazeologia

COMMENTS STADISTICS RECORDS
TAKE THE TEST
Title of test:
frazeologia

Description:
sracky frazeologicke

Author:
bejka
(Other tests from this author)

Creation Date:
14/01/2017

Category:
Languages

Number of questions: 25
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Last comments
No comments about this test.
Content:
spoj idiómy v prvom stĺpci s významom v druhom stĺpci kivi putosi heidän sydämeltään ongelma lakaistiin maton alle he ovat kuin kissa ja koira he elävät kädestä suuhun he itkevät krokotiilinkyyneleitä he ovat samalla aaltopituudella he vetivät minua nenästä he panivat hänelle jauhot suuhun he ovat täällä kuin kala vedessä heillä on luuranko kaapissa.
Doplň: silmä silmästä...
Doplň: parempi pyy pivossa...
Doplň: oma maa mansikka...
Doplň: nälkä on paras...
Doplň: niin ... kuin sinne huudetaan.
Doplň: loppu hyvin...
Doplň: kun kissa on poissa...
Doplň: arpa on...
Doplň: ei yksi pääsky...
Doplň: ei kaikki ole kultaa...
pospájaj farbičky musta punainen sininen harmaa vihreä valkoinen.
pospájaj hovadiny kärpäsestä tulee härkänen hän on susi lammasten vaatteissa älä osta sikaa säkissä! Silmät ovat sielun peili. Terve sielu terveessä ruumiissa. Jumalan selän takana. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. kieletty hedelmä hiuskarvan varassa köyhä kuin kirkon rotta.
zase farbičky keltäinen vaaleanpunaiset harmaa vihreä punainen ruskea.
prelož: nekupuj mačku vo vreci.
prelož: lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.
prelož: robiť z komára somára.
napíš opak: uida rahassa.
napíš opak: nähdä kaiken mustana.
prelož: vstať ľavou nohou.
napíš opak: Hän puhuu, mitä sylki suuhun tuo.
somatické - pospájaj ilo silmälle silmä silmästä, hammas hampaasta kivi putosi sydämeltäni elää kädestä suuhun puhua kieli keskellä suuta puhua, mitä sylki suuhun tuo hän on syntynyt hopealusikka suussa lahjahevosta ei pidä katsoa suuhun panin hänelle jauhot suuhun hän käyttää kyynärpäätaktiikkaa.
somatické 2 - pospájaj hän veti minua nenästä hän on ihmisten hampaissa hänellä on jotakin hampaankolossa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos hänellä on luuranko kaapissa hän pisti pään pensaaseen hän oppi sen kantapään kautta hänellä on peukalo keskellä kämmentä jos antaa pirulle pikkusormen, se vie koko käden Akilleen kantapää.
ďalšie blbôstky Onko sinun pakko aina työntää nenäsi joka paikkaan? Ajan hermolla. Ei savua ilman tulta. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. hiuskarvan varassa Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla Olla kuin kala vedessä Aamu on iltaa viisaampi Ensin työ, sitten leikki. Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa.
ďalšie blbôstky 2 Valheella on lyhyet jalat. Haukkuva koira ei pure. Kertaus on opintojen äiti. Ruokahalu kasvaa syödessä. Joutsenlaulu Hädässä ystävä tunnetaan. Olla kolmas pyörä Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Ojasta allikkoon Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa.
Report abuse Terms of use