Questions
ayuda
option
My Daypo

ERASED TEST, YOU MAY BE INTERESTED ONTMK 2021

COMMENTS STATISTICS RECORDS
TAKE THE TEST
Title of test:
TMK 2021

Description:
TMK 2021

Author:
Deny
(Other tests from this author)

Creation Date:
27/01/2021

Category:
Languages

Number of questions: 13
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Share the Test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Last comments
No comments about this test.
Content:
S-O-R model silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
Teorie injekční stříkačky/letící střely silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
teorie dvojstupňového toku komunikace (two-step flow of communication) silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
stropový efekt (ceiling effect) silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
echo chambers nebo filter bubbles silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
The Payne Fund Studies silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
The People’s Choice Study silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
The Decatur Study silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
selektivní expozice silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
spirála mlčení silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
kultivační analýza silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
nastolování agendy, priming, rámování silné účinky omezené účinky návrat k silným účinkům potenciálně silné účinky účinky založené na preferencích.
teorie, které s televizním násilím souvisí katarze nápodoba spouštění znecitlivění, desenzibilizace (habitualizace) inhibice neúčinnost sugesce ospravedlnění, racionalizace zločinu utlumení.
Report abuse Consent Terms of use